Drank cadeau

Drank cadeauOpeens bedacht ik mij dat wij een drank cadeau moeten doen

Er zit een housewarming aan te komen. Het huis is al helemaal klaar en wij hebben het nog niet helemaal af gezien. Dus ben ik echt razend benieuwd hiernaar. Ik heb dan ook erg lang nagedacht over welk cadeau ik samen met mijn vriend moet gaan geven. En zo ben ik eens online gaan kijken. Cadeaubonnen en bloemen krijgen zij vast en zeker in overvloed, dus dat kan ik beter doorstrepen. En toen zag ik op eens “drank cadeau” staan. Ja, dat moet het worden een drank cadeau, er is tenslotte wat te vieren en onze vrienden houden wel van een feestje. En zo heb ik dan toch nog dat perfecte cadeau gevonden voor deze housewarming.

En zo werd het cadeau meteen goed gebruikt

Bij binnenkomst kregen onze vrienden meteen ons drank cadeau. En al vrolijk werd dit drank cadeau meteen op tafel gezet. Na de rondleiding kwamen al de hapjes te voorschijn en al meteen kregen wij de vraag of zij vandaag al gebruik mochten maken van ons cadeau. Ik moest erg hard lachen en gaf als antwoord dan ook meteen dat zij toch wat te vieren hebben! Dus ja natuurlijk! En zo hebben wij ook een glaasje van ons eigen cadeau mogen nuttigen. En eerlijk gezegd, vond ik het dan ook een geslaagd cadeau voor een housewarming.

Voortaan kies ik weer voor een drank cadeau

Toen wij naar huis gingen werden wij nog eens goed bedankt voor het lekker cadeau en het leuke feestje, nou jam ze waren een beetje aangeschoten wat maakt het uit. Toen ik in de auto zat bedacht ik mij dat ik ook voor een volgend feestje of jubileum weer kies voor een drank cadeau. Hopelijk pakt dat net zo leuk uit als bij onze vrienden.

 

Geef een reactie