Wat zijn gamekeys?

Gamekeys is een woord waar je vast wel eens van gehoord hebt. Het is een woord dat redelijk vaak voorbij komt maar wat niet altijd wordt uitgelegd. Gamekeys, waarbij de letterlijke vertaling game sleutels is, zorgt voor realisatie van iets bij gamers. Gamekeys zijn codes waarbij er iets vrijgespeeld kan worden of vrijgegeven kan worden. Een goed voorbeeld hiervan is een gamekey van een season pass. Een season pass is een pas, met een code er op verwerkt, waarbij na ontgrendeling speciale mappen, kleding of bijvoorbeeld attributen vrijgegeven worden voor gebruik. Maar hoe gaat het in zijn werk?

Gamekeys kunnen online gekocht worden, via een online webshops dus, of in een fysieke winkel. In beide gevallen gaat het meestal om een winkel gespecialiseerd in games, consoles en gamekeys. Maar de meest gekozen optie is nog wel het direct kopen via het apparaat waarop gespeeld wordt. Een goed voorbeeld hiervan is het kopen van gamekeys voor Call of Duty, een schietspel, op de Playstation via de Playstation store.

Vind de beste en juiste gamekeys

De juiste gamekeys vinden kan via verschillende aanbieders. Voordat je één of meerdere gamekeys haalt kijk naar je console of apparaat en bedenk wat voor meerwaarde de gamekeys voor jou is. Zo maak je de beste keuze.