Vader dochter uitje

Het was weer tijd voor een leuk en gezellig vader dochter uitje. Mijn dochter is erg sportief en we hebben al zoveel gedaan dat ik niet meer wist wat we moesten doen. daarom heb ik een aantal offertes bij IetsDoenOfferte aangevraagd voor een sportief dagje uit met mijn dochter. Ik heb gekozen om samen met mijn dochter de Linge een keer te verkennen.

vakantie

groepsuitje

 

 

Kano of fiets?

 

logo_top

Mijn dochter wist nog niet wat we gingen doen. We zijn er naar toe gereden en zij mocht kiezen of we met de kano of met een waterfiets de Linge gingen verkennen. Ze heeft gekozen voor de kano, we hadden wat lekkers mee en wat drinken. We hebben tijdens de rit een mooi plek opgezocht om gezellig te picknicken met de spullen die we mee hadden. We hebben het heel leuk en gezellig gehad samen! We hebben bijna de hele Linge gezien en gaan dit snel nog een keer doen! Als we weer een ander uitje willen gaan doen dan vragen we eerst een offerte aan bij IetsDoenOfferte. Weet u ook niet wat je moet doen met jouw vader dochter uitje? Dan moet je eens kijken bij IetsDoenOfferte en vraag een paar offertes aan, dan kun je de offertes vergelijken en kijken welke je het leukste vind.