Toch maar een e-sigaret kopen

strawberry_10mlToch maar een e-sigaret kopen

 

Ik wilde nu echt een e-sigaret kopen, ik was al een week gestopt met roken maar ik trok het echt niet meer. Een vriendin had mij aangeraden om te stoppen middels een e-sigaret, maar ik vond dat ik het op eigen kracht moest kunnen. Dit lukte mij dus niet echt erg goed en ik besloot het te doen; een e-sigaret kopen. Toen ik er een had begon ik gelijk met roken, het was een opluchting. Eigenlijk voelt het nog best als een echte sigaret, ik was er een beetje verbaasd over. Toen ik mijn vriendin opbelde dat ik na het e-sigaret kopen weer super rustig was, moest ze lachen. Ze wist dat ik er toch aan ging geloven. Zij zelf zit al maanden aan de e-sigaret. Het helpt dus echt, ik had dit niet echt verwacht. Dit komt misschien omdat mijn moeder wel eens van die nicotine pleisters had om te stoppen, maar er zat zoveel nicotine in die pleisters dat ze er ziek van werd. Ze wist niet meer wat ze moest doen en is uiteindelijk gewoon weer begonnen met roken. Ze is nu overings weer gestopt en dit heeft ze op eigen kracht gedaan. Misschien kan ik haar wel blij maken met een e-sigaret als ze besluit weer te willen beginnen. Ik raad het nu ook iedereen aan, omdat het bij mij werkt, mij mijn vriendin, ik denk echt dat dit de oplossing is voor vele rokers die niet meer weten wat ze moeten doen – een e-sigaret kopen, zo simpel is het!