Tip van de week: je eigen cover creëren op Hoezzi

Lezer, van de week heb ik toch een ontdekking gedaan! Het is er een die ik je niet kan onthouden, omdat het een zeer persoonlijk cadeau betreft waar je een ander enorm blij mee kunt maken. Waar ik het vandaag over heb? Over de website Hoezzi!

31

Ontwerp je eigen tabletcover

Ben je op zoek naar een manier om een bijzonder moment te vereeuwigen? Of zoek je een persoonlijk cadeau voor iemand die een verjaardag of jubileum viert of die het om een andere reden verdient om eens goed in het zonnetje gezet te worden? Dan heb ik bij dezen dé tip voor je. Bij Hoezzi kun je namelijk gepersonaliseerde tabletcovers maken! Voor hoezen van telefoons en laptops kun je er ook terecht en alle opties zijn gebaseerd op hetzelfde principe: je kunt een foto uploaden om er een cover van te maken. Dit kan allerlei variaties aannemen natuurlijk, want heb je bijvoorbeeld een bijzonder moment – denk aan een trouwerij of de geboorte van een kind – waarvan een eveneens bijzondere foto is gemaakt? Dan is het als gulle gever natuurlijk enorm leuk iemand hier oprecht mee te verrassen. En let wel: die iemand kan ook heel goed jijzelf zijn.

10

Zelf ging ik ook voor mijzelf aan de slag en ik vond het erg leuk te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je een foto helemaal bewerken tot ie mooi op de cover komt te staan. Ook kun je er allerhande decoraties aan toevoegen die het nog eens persoonlijker maken. Aangezien ik weleens zelf het een en ander ontwerp heb ik besloten een van mijn tekeningen te uploaden en als tabletcover te laten drukken. Het resultaat is bijzonder leuk geworden – en ik heb nu een cover in huis die volledig origineel is en niemand anders in z’n bezit heeft!

11