Tip: Een horeca windscherm

horeca windscherm

Wanneer jij het ook zeer vervelend vindt om op een terras te zitten zonder een horeca windscherm, dan moet je eens op de website kijken van Xterior. Hier kan je de verschillende modellen zien, in verschillende maten, en kleuren.De terrasschermen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd met als grote voordelen:

• hoge mate van flexibileit

• korte levertijden

• scherpe prijsstelling

• maatwerk is standaard

Je kan rekenen op een bijzonder mooie afscheiding die door één van de monteurs ook nog kan worden geplaatst. Omdat wij zelf een kleine patatzaak hebben met een terras waar de klanten hun frietje kunnen eten, hebben wij veel interesse gekregen in de mogelijkheden die je bij Xterior kan kopen.

 

horeca windscherm

Een prachtig cadeau

Ons bedrijf bestaat dit jaar vijf jaar en om dit te vieren hebben wij een speciale actie op touw gezet. Elke tiende klant krijgt zij bestelling gratis en wij hebben een gratis ijsje voor de kinderen. Omdat wij veel vaste klanten hebben was het erg druk op de bewuste dag. Maar het mooiste was dat wij een waardebon van onze klanten kregen om een mooi horeca windscherm te gaan uitzoeken. Een droom van ons die uit gaat komen en dat met dank aan onze klanten. 

Inmiddels is er al een monteur langs gekomen om ons cadeau te plaatsen. De afscheiding ziet er prachtig uit en meteen konden wij het verschil al merken. Tegenwoordig hebben wij totaal geen last meer van de wind die steeds om ons pand aan het razen was. Weer of geen weer je zit bijzonder lekker op ons terras.

horeca windscherm