Een telefoonhoes bedrukken als verrassing

telefoonhoes bedrukken

telefoonhoes bedrukkenEen telefoonhoes bedrukken is niet alleen leuk voor jezelf, maar is ook erg leuk om te geven aan iemand die bijvoorbeeld jarig is. Dit wilde ik graag doen voor mijn moeder, want die heeft momenteel helemaal geen bescherming om haar mobiel heen. Zij is al wat ouder en heeft niet veel verstand van dit soort dingen. Wanneer je haar ziet bellen hiermee schiet je spontaan in de lach, want het gaat nog niet erg soepel. Gelukkig leert ze dit steeds een beetje meer en moet het dus vanzelf wel goed komen met haar en de technologie. Nu zijn wij recentelijk verhuisd en ziet ze daardoor haar kleindochters minder. Volgende week wordt ze 60 en dat leek mij een perfect moment om zoiets te geven.

Allerlei toepassingen

telefoonhoes bedrukken

Ik ga haar telefoonhoes laten bedrukken met een foto van mijn dochters die pas genomen is. Daardoor heeft zij altijd iets bij de hand wat haar aan hen herinnert. Dit heb ik allemaal geregeld via Hoezzi. Deze webwinkel kende ik tot voor kort nog niet, maar heb ik als tip van een vriendin gekregen. Daarna ben ik direct even gaan kijken en zag ik dat de mogelijkheden eindeloos waren. Voor mijn vriend ga ik hier binnenkort ook iets aanschaffen, want dat wilde hij graag. Het fijne is dat dit niet alleen zorgt voor een unieke uitstraling, maar dat het jouw handheld ook nog eens beschermt tegen vallen en krassen. Mocht jij benieuwd zijn of zij jou ook iets te bieden hebben, neem dan zeker even een kijkje!