Super lekkere catering Hilvarenbeek

Mijn vader is bijna jarig en om iets voor zijn verjaardag te vinden is haast onmogelijk, deze man heeft bijna alles al. Zo kwam ik op het idee om via catering Hilvarenbeek een lekker hapjes plank te laten bezorgen. Mijn vader is namelijk een groot fan van allerlei soorten kaas. Natuurlijk laat ik niet alleen een kaasplank bezorgen, maar er is ook de mogelijkheid om lekker tapas, druiven en brood te bestellen. Een tijd terug heb ik op een feest al kennis gemaakt met de catering Hilvarenbeek en ik moet zeggen dat het allemaal bijzonder lekker was. fotos_hb_nov_2011_015_website-300x225

Een mooie kaasplank

Ik ben zelf naar de kaaswinkel in Goirle geweest en heb daar de kaasplank en de hapjes plank voor mijn vader besteld. Omdat ik zelf ook een zeer groot fan van verschillende soorten kaas ben heb ik voor mijzelf ook een paar lekkere kazen meegenomen. Ik vind het altijd lekker wanneer ik na een dag hard werken ’s avonds een lekker glaasje wijn in kan schenken en daarbij een lekker stukje kaas kan eten. Deze keer heb ik een heel andere kaas meegenomen, een lekkere mosterdkaas. Natuurlijk heb ik deze kaas eerst in de winkel geproefd voordat ik heb besloten om deze kaas te kopen. Ook heb ik in de winkel meerdere kazen geproefd en ik moet zeggen dat ik bij een volgend bezoek aan deze winkel al weet welke kaas ik ga kopen. 20121120_150526-300x225