Studio Black&White, een zeer professionele portretfotograaf in Utrecht

Wij hebben een zeer origineel cadeau bedacht voor onze ouders, wij laten bij de portretfotograaf Utrecht een mooi fotoshoot maken. Zeg nou zelf, wat is leuker als opa en oma om mooie foto’s te krijgen van je (klein)kinderen. Samen met mijn zus ben ik eerst naar deze fotograaf gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Tijdens dit gesprek kregen wij via de portfolio die op de website te zien zijn een paar voorbeelden te zien wat deze fotograaf zoal al op de gevoelige plaat had vast gelegd, zoals:

  • Bruidsreportage
  • Familieshoot
  • Babyshoot
  • Zakelijkeshoot

Geweldige mooie foto’s

Wij waren zeer onder de indruk van de foto’s die wij te zien kregen en hebben hierdoor meteen een afspraak gemaakt voor een fotoshoot van onze familie. Op de bewuste dag gingen wij met de hele familie, behalve opa en oma natuurlijk naar de portretfotograaf in Utrecht. Iedereen had zij of haar mooiste kleren aangetrokken, de rest werd gedaan oor de visagist die op het moment van de fotoshoot ook aanwezig was in de studio. 

Nadat wij een zeer gezellige dag in de studio hebben gehad en hier de mooiste foto’s zijn gemaakt, gaan wij vandaag het resultaat bekijken. De mooiste foto laten wij op canvas bedrukken en geven deze aan opa en oma.