Schoonheidssalon

Een schoonheidssalon is een plek waar een schoonheidsspecialist zich bezig houdt met het geven van schoonheidsbehandelingen voor het lichaam en voor het gezicht. Er wordt voor gezorgd dat de klant er aantrekkelijk en verzorgd uit komt te zien. De huid wordt gereinigd met cosmetische producten en er zijn verschillende soorten behandelingen en massages. De juiste behandeling zorgt voor een verzorgd gevoel wat je graag weer wilt ervaren. Vandaar dat er ook vaak meerdere massages en behandelingen worden gevraagd door de klant. Zoals gezegd gaat het om de persoonlijke aandacht die je krijgt. Je krijgt daadwerkelijk een privé behandeling.

Bij elke salon verschillen de mogelijkheden. Vandaar dat het altijd fijn is om een beautysalon aangeraden te krijgen. Bij de meeste schoonheidssalons zijn er altijd wel een aantal terugkomende behandelingen. Een voorbeeld van een schoonheidssalon is Bottega Beauty. Deze beautysalon doet ook wimperextensions in Zoetermeer. Deze behandeling zorgt ervoor dat je extra lange wimpers krijgt. Het is in principe hetzelfde als met gewone haar extension. Vaak worden kleine haartjes op de eigen wimpers geplakt met een speciaal soort lijm. Vaak zijn dit synthetische haartjes. Wimperextensions zijn niet slecht voor de eigen wimpers.

Vaak wordt gedacht dat dit de eigen wimpers kan beschadigen, maar daar is weinig van waar. Wimpers vallen meestal alleen uit wanneer deze aan het einde van de groeicurve is. De one by one wimperextension methode is de meest natuurlijke variant. Bij deze methode wordt op iedere natuurlijke haar een enkele wimperextension geplaatst. Het is afhankelijk van het soort lijm en uw eigen haar hoe lang de extensions blijven zitten. Meestal blijven de haartjes 4 tot 6 weken zitten. Vandaar dat de wimpers meestal tussentijds worden bijgevuld in de salon. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Of u het binnen 2, 3 of 4 weken laat bijvullen. De prijs varieert dan ook per behandeling.