Samsung lcd, een leuk geschenk

Mijn baas heeft mij de opdracht gegeven om voor mijn collega’s en natuurlijk voor mezelf een leuk relatiegeschenk te vinden als dank voor de goede inzet tijdens een zeer drukke periode. Hoewel er geen limiet aan het bedrag zit, is het voor mij een moeilijke opgave om deze uit te voeren. Hoewel ik altijd wel te porren ben om iets origineels te vinden voor een cadeau als er iemand jarig is, is het deze keer wel heel moeilijk. Ik moet zowel mijn baas als ook mijn collega’s tevreden stellen, een haast onmogelijke klus voor mij. Tot ik op internet op de site van Samsung lcd terecht kwam, hier kan je tegen aantrekkelijke prijzen een Samsung lcd kopen. Natuurlijk was mijn eerste reactie van dat is veel te duur, maar toen ik het voorstel aan mijn baas liet horen was hij meteen razend enthousiast. Omdat iedereen zelf een keuze mocht maken wat je wilde hebben, een telefoon of een tablet heb ik een lijst gemaakt waar de keuze op ingevuld kon worden.                                                                                                                                                                                                                   samsung-logo-png2-1200x400

Geweldig cadeau

Hoewel het niet echt meer een verrassing was wat iedereen kreeg waren de reacties allemaal enorm positief. Zo een geweldig cadeau hadden ze nooit verwacht, vooral omdat ze nu een nieuwe telefoon of tablet met lcd scherm hadden gekregen. Voor mij was het ook een enorme opluchting omdat iedereen enorm blij was met het cadeau, en waar ik nog meer van in mijn nopjes was dat de bestelling al binnen twee dagen bij ons kantoor werd afgeleverd. Zo hoefde ik er niet op uit om de bestelling op te halen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           download-8-300x300