Puch elektrische herenfiets kopen of leasen

We kennen de Vespa, de Citta, de Tomos en uiteraard de Puch. Allemaal merken die vroeger razend populair waren. Door veranderende wetgeving en een andere vraag van de consument zijn al deze merken (behalve de Vespa) een zachte dood gestorven. En nu komt Puch helemaal terug met een splinternieuwe lijn eBikes. Je kunt een Puch herenfiets kopen met trapondersteuning op basis van een sterke elektromotor. Niet meer tanken, alleen een beetje trappen en weg ben je! De prijzen van goede e-Bikes zijn niet mis, dan is een Puch elektrische fiets leasen een goede optie om snel met een hoogwaardige e Bike de weg op te gaan. Het is wel verstandig als je weet wat de voorwaarden zijn van een Puch elektrische fiets leasen. Dat leggen we op deze pagina uit, en ook waarom een Puch herenfiets kopen plotseling weer zo populair is.

Maakt Puch ook fietsen?

Sterker nog, Puch is in 1899 begonnen met fietsen maken in Oostenrijk. Later kwamen er motoren, auto’s en tractors bij maar het waren de bromfietsen die vooral in Nederland zo populair zijn geworden. Eerst met schakelmotor en later met automatische transmissie. De laatste Puch scooters kwamen in 1990 van de band gerold. Piaggio heeft de gemotoriseerde tak overgenomen, Piaggio fietsen worden tegenwoordig door Cycleurope op de markt gebracht. En als je een Puch herenfiets wilt kopen kun je zelfs kiezen voor de klassieke Puch Maxi!

Puch elektrische herenfiets

Puch herenfiets kopen

Jazeker, de Puch Maxi is weer verkrijgbaar in een eBike uitvoering met elektromotor, 7 versnellingen, 3 standen trapondersteuning, een RVS frame en aluminium velgen. Een echte “blast from the past” maar helemaal uitgerust op het moderne leven met zelfs een USB aansluiting! Daarnaast kun je een Puch herenfiets kopen met motor in het voorwiel of in het midden, met 7 of 9 versnellingen of een traploze versnelling, voor ritten in de stad of daarbuiten én in diverse kleuren. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, het begint relatief goedkoop voor eBikes, tot zeer luxe met de meest geavanceerde vorm van elektromotor die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Is €2799,- toch net iets teveel voor je? Je kunt ook een Puch elektrische fiets leasen.

Puch elektrische fiets leasen

Bij een eBike leasen kun je de elektrische fiets betalen in termijnen. Je kunt dat bij de bestelling via Fast & Furious direct aangeven. Na een eenvoudige toetsing zul je dan de e-Bike van jouw keuze netjes thuis bezorgd krijgen. Je kunt kiezen uit een periode die varieert van 12 tot 72 maanden, bereken direct het maandtarief voor jouw e Bike.

Voordelen van een Puch elektrische fiets leasen:

  • Je kunt kiezen voor kwaliteit en hoeft niet zo naar de prijs te kijken.
  • de fiets wordt echt jouw eigendom inclusief de restwaarde wanneer je de eBike later wilt verkopen.
  • Je kunt kosten spreiden over een langere periode.
  • Rijd direct op een splinternieuwe elektrische fiets waar je veel plezier van zult hebben.

Houd er rekening mee dat je altijd een rentepercentage moet betalen bij een Puch elektrische fiets leasen, het is bij Fast & Furious ook mogelijk direct een Puch herenfiets te kopen tegen scherpe tarieven. Bekijk direct het aanbod online.