Nóg goedkoper uit met het gebruik van e-liquid

logo_var4 (2)Nóg goedkoper uit met het gebruik van e-liquid

 

Nog voordat het nieuwe jaar ingaat ben ik al begonnen met mijn goede voornemen voor het aankomende jaar en ben ik overgestapt naar de elektronische sigaret. Natuurlijk ben ik dit om gezondheidsredenen gaan doen, want ik merkte echt dat ik kortademig werd van het roken. Een tijdje geleden begon ik het te merken en had ik ineens moeite met de dingen die me voorheen probleemloos afgingen, zoals gewoon een stukje fietsen. Ik besloot toen dat dit zo niet langer door kan gaan en dat ik actie moest nemen nu het nog kon, nu ik nog niet jarenlang verslaafd was en het nog een stuk moeilijker voor mezelf zou worden. Toch speelde er ook nog een andere reden mee in mijn voornemen en dat was mijn portemonnee. Ik hoorde namelijk dat het in 2014 nog eens duurder zou gaan worden en wilde dat sowieso voor zijn. Bovendien Was het nu al een gat in mijn portemonnee en daarom ben ik de elektronische sigaret gaan uitproberen. Voor mijn gezondheid merk ik het al maar ook in de portemonnee. Met het gebruik van e-liquid, de navulbare substantie van de daadwerkelijke sigaret, ben je zelfs nog eens goedkoper uit. Want met e-liquid werkt het zo dat je niet telkens een nieuwe sigaret hoeft aan te schaffen, je hoeft de werkzame stof ervan alleen maar te vervangen, niet het mechanisme zelf. Ik heb in de tijd dat ik gestopt ben zeker al wel honderd euro weten te besparen op het roken en dat is me zo goed bevallen dat het echt een stok achter de deur voor me is om dit vol te gaan houden.