Mooie wissellijst Amsterdam gekocht voor mijn vader

Mijn vader is in zijn vrije tijd de mooiste schilderijen aan het maken. Hij kan enorm goed tekenen, iets wat wij als zijn kinderen helaas niet hebben geërfd. Maar mijn vader heeft al jaren hele mooie tekeningen gemaakt, maar deze tekeningen worden allemaal op een grote stapel gelegd zodra deze af zijn. Ik heb al vaker gezegd dat hij hiermee eens naar een tentoonstelling moet gaan, want die tekeningen op een grote stapel te laten liggen is zonde. Zo kwam ik wel op het idee om voor zijn verjaardag een mooie wissellijst Amsterdam te kopen. Was hier toevallig laatst in de buurt, en bij een laatste bezoek aan mijn ouders had ik met een smoes een paar tekeningen van mijn vader meegenomen. Mijn idee was om twee tekeningen met een bijzonder mooie lijst in te laten lijsten en deze voor de verjaardag aan mijn vader te geven.  Voor de andere tekeningen, ik had er totaal tien meegenomen, heb ik een wat goedkopere wissellijst Amsterdam uitgezocht en ook deze te laten inlijsten, alleen deze waren bedoeld voor een tentoonstelling die eerdaags werd gehouden.

ticket_to_ride_-_alvin_dexter_4-300x300

Mooi cadeau

Mijn vader vond zijn cadeau bijzonder mooi, hij stond er zelfs van te kijken dat hij zelf die tekeningen had gemaakt. Ik moet wel zeggen dat ze in een mooie lijst ook een stuk beter uitkomen dan te liggen te verstoffen op de plank.

2015-home-overzicht-winkel