Leuk idee, Cadeau keuken.

Jarenlang koop ik mijn tafellinnen bij Cadeau keuken. Angelique Joosten maakt hiervoor persoonlijke ontwerpen, waardoor elk tafelkleed een bijzonder object wordt. Behalve dat de kwaliteit super goed is, heb ik zo voor elke bijzondere gelegenheid een passend tafelkleed. Voor de kerst heb ik een laken met kerstbomen, met Pasen een met paaseieren, ja zelfs voor elke jarige hier in de familie een met naam en geboortedatum. Heb hierdoor al verschillende leuke reacties gehad, en zelf heb ik mensen naar Cadeau keuken door verwezen omdat ze mijn idee, voor iedere verjaardag een ander laken, zo leuk vonden. Ja, zien kopen doet kopen zullen we maar zeggen?  Volgende week hebben we een bruiloft van een nichtje van mij. We hebben voor de hele dag een uitnodiging gekregen, dus kan dan moeilijk met een kaart met geld erin aankomen, nee een mooi uniek cadeau is hier wel op zijn plaats. En ik zal ik niet zijn als ik natuurlijk iets moois laat ontwerpen door Angelique Joosten, grafisch ontwerper.

Tafelmanieren-detailfoto-2-300x200

Super uniek cadeau.

Snel had ik mijn ontwerp doorgegeven aan de grafische ontwerper Angelique Joosten. Ze heeft het een en ander een beetje aangepast, en waar nodig was iets bijgezet. Al met al is het een super mooi tafellaken geworden met de namen van mijn nichtje en haar aanstaande man erop. Tevens de trouwdatum en de trouwlocatie. En als klap op de vuurpijl hebben we er servetten bijgedaan, twee servetten al bedrukt met de naam van mijn nicht en haar man, en vier servetten blanco voor het eventuele aanstaande kroost.

maatwerk-300x256