Leuk cadeau, een biminitop rubberboot

Mijn broer is eerdaags jarig en ik heb voor hem een biminitop rubberboot gekocht, een soort zonnescherm voor een rubberboot Voor de mensen die meer willen weten over de verschillende soorten en kleuren van een  biminitop  kan ik u aanraden om eens naar de site van mijnnaaiatelier.nl te gaan. Mijn broer is namelijk helemaal verslaafd aan vissen, elk vrij uurtje is hij wel te vinden met zijn rubberbootje op de plas vlakbij ons huis. Hij hoeft hiervoor alleen maar de straat over te steken en dan kan hij al het water op. Laatst met het hele mooie, zonnige weer was hij ook weer aan het vissen. mijn moeder had hem nog gewaarschuwd om zich goed in te smeren om verbranden in de zon te voorkomen. Maar ja, zo eigenwijs als mijn broer is kwam hij die avond knal rood weer thuis, hij was zich vergeten in te smeren. Voor mij was dit de ideale gelegenheid om voor zijn verjaardag een biminitop rubberboot te geven. Lekker beschut op zijn rubberboot kunnen vissen, onder zich zorgen hoeven te maken voor de zon, maar ook tegen de regen is dit een geweldige oplossing.

3825924

Mooi cadeau, geweldige oplossing

Wat was mijn broer blij met zijn cadeautje wat ik hem voor zijn verjaardag had gegeven. Hij wilde meteen zijn cadeautje uitproberen, ondanks dat er visite zal komen. Normaal ga ik nooit met mijn broer mee, maar omdat ik hem zo een mooi cadeau heb gegeven moest ik mee om te kijken hoe het scherm beviel. En ik moet zeggen dat ik heerlijk onder het scherm heb gezeten tijdens de vaart.

1150511_orig