Lessen voor mijn rijbewijs in Nijmegen

rijbewijs nijmegen

Omdat ik heb gelest voor mijn rijbewijs Nijmegen en hier zo tevreden over ben, heb ik besloten om een reactie achter te laten op dit blog. Tijdens mijn eerste les vond ik het erg moeilijk allemaal, gelukkig wist de rijinstructeur hier erg goed mee om te gaan. Bij elke les ging het echt telkens beter waarna ik echt plezier in de lessen kreeg. Hierdoor nam ik de leerstof erg snel op en dit wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn ouders vertelde dat ik mocht afrijden keken zij mij nogal vragend aan. Zij weten ook dat ik zo tegen de lessen opzag.

rijbewijs nijmegen

Zelfverzekerd kon ik dat weekend erop direct achter het stuur kruipen

De dag van het afrijden kwamen de spanningen wel weer terug en gelukkig heb ik voordat ik naar het CBR mocht gaan nog een rijles gehad. Deze deed ik erg slecht maar hierdoor vielen wel de zenuwen van mij af toen ik op mocht. Met een onzeker gevoel wachtte ik af wat de examinator voor nieuws kwam brengen, hij lachte direct en hij vertelde mij dat ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Toen moest ik snel terug naar Nijmegen om mijn ouders te verrassen met het nieuws. Datzelfde weekend was ik de bob voor al mijn vriendinnen en daar was iedereen blij mee en ik misschien nog wel het meeste want autorijden is leuk!

Deze autorijschool heeft niet voor niets een hoog slagingspercentage. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

rijbewijs nijmegen