Lekker eten in Nijmegen, ga naar Bistro Le Steak

Voor een tijd terug was mijn zus jarig, en was ik dus op zoek naar een leuk cadeautje. Ik weet dat mijn zus altijd te porren is om ergens lekker te gaan eten, en aangezien zij, als ook ikzelf geen relatie hebben gaan we meestal samen ergens wat eten. Daarom leek het me een leuk idee om samen lekker eten in Nijmegen te gaan, en wel bij Bistro Le Steak. Behalve dat hier een zeer uitgebreide kaart is, is er ook wekelijks een weekmenu waarbij je je vingers kan aflikken. Had voor haar een waardebon laten maken voor lekker te kunnen eten, “helaas” stond er maar één maar tegenover,….ik moest mee. Samen hebben we een datum geprikt wanneer we naar lekker eten in Nijmegen konden gaan. Thuis hadden we al gekeken op de menukaart wat er zoal te eten was, en ik moet zeggen dat ik op de dag dat we daar gingen eten er nog niet uit was wat ik ging eten, alles leek me even lekker.                                                                                                                                 IMG_2562-1-217x300

Super gegeten

We hebben zo lekker gegeten dat we nu alweer aan het kijken zijn voor een nieuwe datum om daar te gaan eten. Zowel het voor als het hoofdgerecht waren echt bijzonder lekker, hoewel we vol zaten hadden we nog wel een plekje over voor een toetje, deze hadden we zeker niet willen missen. Mijn zus woont in Nijmegen en toevallig kwamen we erachter dat je ook eten thuis kan laten bezorgen, dit gaan we zeker een keer uitproberen, vooral de spareribs was een aanrader hoorden we.                                                                                                                                                                                                                                          foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375