Kerstpakketten bij Hiephiepkado gekocht

Tevreden over de geleverde goederen

Voor Kerstmis wilde ik mijn man een cadeau geven waar hij al heel lang op aan het wachten was. Zijn horloge was immers stuk gegaan door een ongelukkige val en hij wilde een goede horloge hebben waarmee hij ook onder water kon duiken tijdens het uitoefenen van zijn hobby. Talloze websites was ik al afgegaan alsook verschillende winkels, maar helaas ik vond niet de horloge die hij vroeger al eens cadeau had gekregen voor ons huwelijkscadeau. Ik ontdekte dat hiephiepkado heel toevallig deze horloge aanbood tegen een eerlijke prijs. Omdat ik webshops niet goed vertrouw, besloot ik na lang aarzelen om het toch te proberen en wel met succes.

relatiegeschenken-6-431-purple-party_40321-43315b relatiegeschenken-hiephiepkado

Zijn stipt met leveren

Ik had de horloge besteld en direct betaald. Direct na de levering kreeg ik een e-mail waarin stond wanneer de horloge zou worden geleverd. Omdat ik op dat moment zelf werken ben, had ik aan de buurvrouw gevraagd om even thuis te blijven en ineens kreeg ik een SMS dat de bestelling goed was binnengekomen. Toen ik nadien de kerstpakketten opendeed,zag ik dat alles piekfijn was ingepakt en geleverd. Wat wil je nog meer na zo’n perfecte service! Hiephiepkado is een echte aanrader voor iedereen die iets betrouwbaars wil kopen via een webshop.