Kenmerkend voor mijn huis: wierook

Thaise BoeddhaKenmerkend voor mijn huis: wierook

 

Ik vind wierook echt heerlijk ruiken. Zelf ben ik begonnen met wierook toen ik veertien was, ik was in een winkel geweest waar ze veel wierook kochten en ik vond het allemaal erg interessant. De winkel medewerker heeft mij toen de verschillende geuren uitgelegd. Sinds toen hangt er nu standaard een wierook lucht in mijn kamer. Er zijn mensen die het niet lekker vinden ruiken en er zijn mensen die het juist kenmerkend voor mij vinden en het lekker vinden. Wierook is naast een heerlijke geur verspreider, ook goed voor het reinigen van je huis. Mijn vriend houdt helaas niet echt van wierook, hier kan ik soms erg van balen. Je snapt dat ik dus niet meer zo vaak wierook kan aansteken als mijn vriend er is. Gelukkig wonen we nu nog apart van elkaar, als we samen gaan wonen kan dit nog wel een probleem worden. Misschien dat ik dan gewoon een eigen kamer krijg waar ik mijn wierook kan branden. Maar zover zijn we nog lang niet, we hebben nu net een jaar een relatie en het gaat beduidend goed. Ik ben erg tevreden met hem en hij met mij. We stimuleren elkaar in onze eigen ontwikkeling, dit vind ik erg belangrijk. Soms sla ik een andere richting in dan hij, maar we vinden elkaar altijd weer onderweg. Dit vind ik ook het mooie, het leven is in principe een grote reis die je aflegt en het is mooi als je dit samen met iemand kan doen.