Kapotte kabel voor de iPhone 7 vervangen

Het kan voorkomen, dat de kabel van de iPhone 7 defect raakt. In dat geval is het verstandig om de kabel te vervangen voor een nieuwe kabel! Zo bent u ervan verzekerd dat u uw mobiele telefoon kunt blijven opladen. Daarbij wordt de kans op gevaarlijke situaties, zoals een elektrische schok bij het aanraken van de kapotte kabel, geminimaliseerd. Bij een kapotte kabel van de iPhone 7 komt de binnenzijde van deze kabel in veel gevallen bloot te liggen. Dit is vaak het gevolg van kleine barstjes die in het rubberen omhulsel van de kabel ontstaan zijn. Naarmate deze barstjes groter worden, zal het rubber uiteindelijk volledig scheuren.

Voor het vervangen van de kapotte kabel van uw iPhone 7 hoeft u niet naar een fysieke winkel te gaan. Er zijn verschillende online winkels waar deze kabels te koop worden aangeboden. Hier kunt u de kabels voor een paar tientjes aanschaffen. Houd er rekening mee dat het verstandig is om voor kabels van Apple of een soortgelijk betrouwbaar merk te kiezen.

Schaf nooit neppe kabels voor de iPhone 7 aan

Veel consumenten kiezen voor kabels die zij voor een paar euro kunnen aanschaffen. Zij vinden het zonde om tien tot twintig euro voor een kabel van een officieel merk te betalen. Het aanschaffen van dergelijke, zeer goedkope oplaadkabels voor de iPhone 7 wordt sterk afgeraden. Verstandiger is het om voor een kabel van een officieel merk te kiezen. Neppe kabels kunnen de accu van uw iPhone 7 beschadigen.