Je tattoo laten verwijderen

Een tattoo verwijderen kun je dat zo maar laten uitvoeren? Ja, je kunt een tattoo en zelfs permanente make-up laten verwijderen met een de Picolaser Plus, een speciale laserbehandeling. De Picolaser Plus is op dit moment de snelste laser voor het verwijderen van tattoos. De kans op verbranding of pigmentatie van de huid is bovendien een stuk kleiner. Dat komt omdat de Pico laser een pulse heeft die honderd keer korter is dan de pulse bij de standaard Nano lasers. De Pico laser geeft zulke snelle en korte energie pulsen af dat de inkt deze energie direct opneemt en vergruisd tot stof dat door het lichaam wordt opgenomen en afgevoerd. Op deze manier wordt steeds meer van de inktlaag afgebroken tot de hele tattoo is verdwenen. Met de Pico laser kunnen zelfs gekleurde tattoos verwijderd worden.

Geen eindeloze behandelingen voor het verwijderen van tattoos

Om te voorkomen dat de behandelingen oneindig lang duren, wordt er bij Sanaderm alleen gewerkt met de Pico Plus met daarbij de unieke Focus Dots nabehandeling. Deze nieuwste generatie uit de Pico serie verwijderd op elk huidtype alle zwarte maar ook kleuren tatoeages snel en effectief. Bij een Pico plus laserbehandeling wordt het gebied nabehandeld met Focus Dots. De Picolaser maakt allemaal kleine gaatjes tot ongeveer 3,2 mm in de huid, deze gaatjes noemt men dots. De warmte zal hiermee sneller uit de huid verdwijnen. Met de Pico laser met Focused Dots gaat herstel sneller en neemt de kans op blaren na een behandeling met maar liefst 70% af. Door jarenlange ervaring met het verwijderen van tattoos is inmiddels duidelijk dat er door de nabehandeling met Focused Dots minder laser behandelingen nodig zijn. Littekens kunnen ook met de Focus Dots verminderen of zelfs geheel verwijderd worden.

De voordelen van het verwijderen van tattoos met de Pico plus laser met Focus Dots

Wanneer je een tattoo laat verwijderen met de Pico Plus laser met Focus Dots dan:

·         Merk je dat je huid sneller herstel en dat die huid, naarmate de tattoo verder verwijderd wordt, steeds sneller hersteld;

·         Zal de tattoo sneller vervagen waardoor minder behandelingen nodig zijn;

·         Wordt voorkomen dat er littekenweefsel ontstaat;

·         Kunnen alle kleuren inkt worden verwijderd;

·         Zullen de behandelingen bijna pijnloos zijn.