Je mokken bedrukken is erg leuk

mok1Ik drink veel thee en ik vind het super fijn om uit een mok te drinken. Mijn mokken waren helaas oud en daarom moest ik op zoek naar nieuwe. Ik ben toen goed op internet gaan zoeken en ik kwam mokken bedrukken bij Max mokken tegen. Ik las hier erg veel positieve recensies over en daarom ben ik zelf is op de site gaan kijken. De site zag er goed uit en er was erg veel keuze. Wat mij ook meteen opviel was dat de mokken absoluut niet duur waren. Ik wist zeker dat ik hier moest zijn voor nieuwe mokken. Ik wilde drie mokken bestellen en het leek mij erg leuk als ze alle drie anders zijn.

Wat zou ik op de mok laten zetten?mok2

Ik vond het erg leuk om te bedenken wat ik op de mok wilde laten bedrukken. Ik had alleen geen idee wat en daarom heb ik er goed over nagedacht. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn naam en een leuke foto van mezelf op een mok te zetten. Ik heb op alle drie de mokken een andere foto laten zetten. Inmiddels heb ik de mokken in huis en heb ik erg erg veel leuke reacties op gehad. Mijn broer vond het bijvoorbeeld zo leuk dat hij zijn eigen mokken besteld heeft. Mokken bedrukken is erg leuk en lijkt jou dit ook wat? Kijk dan snel op de website voor meer informatie! mok3