Jacuzzi filter koop je makkelijk online bij de Bodyfit webshop

jacuzzi filter

Voor de verjaardag van onze zoon hebben wij een bubbelbad besteld en een jacuzzi filter. Hij heeft het er jacuzzi filter al jaren over om een eigen bad in de tuin te hebben. Elk jaar hebben wij dit op kunnen vangen door er een plastic, opblaasbaar bad neer te zetten. Dit jaar wordt hij 18 en om dan met een opblaasbaar model aan te komen dat kunnen wij echt niet maken. Omdat een echt bad in de tuin best wel prijzig is hebben wij tegen heb gezegd dat hij hier zelf maar voor moet gaan sparen. Natuurlijk willen wij wel een bijdrage eraan meebetalen, maar alles te betalen was een beetje teveel van het goede.

Wat onze zoon niet wist, was dat wij wel stiekem een bad voor hem wilden kopen. Op zijn verjaardag zal deze geleverd worden. Zeer benieuwd hoe de reactie op dit cadeau zal zijn, want hier heeft hij echt nooit aan gedacht om te krijgen.

Behalve een bad ook een jacuzzi filter, online besteld

 jacuzzi filterElke keer als onze zoon niet thuis was, kropen wij achter de computer en zochten de website van de Bodyfit webshop op. Want hier is zoveel mogelijk om te kopen, daarvoor hoef je echt niet naar een winkel te gaan. Bovendien wisten wij al lang welk bubbelbad onze zoon graag wilde hebben. Dus het was nu alleen een kwestie van de bestelling plaatsen.

Om er zeker van te zijn dat het cadeau, het bubbelbad en een jacuzzi filter,  op de dag van onze zoon zijn verjaardag aanwezig zal zijn, hadden wij besloten om het op te gaan halen. Het is ook mogelijk om de bestelling te laten bezorgen. Boven een bedrag van €75,- is de bezorging geheel gratis. Bovendien kan je een bestelling de volgende dag al in huis hebben, mits je voor 15.00 uur de bestelling hebben gedaan. Onze zoon vond zijn cadeau geweldig! Hij was er die dag niet meer uit te krijgen.