Inspiratie om zelf een stoer geboortekaartje te creëren?

stoer geboortekaartje

stoer geboortekaartjeDeze middag heb een tip voor jullie waar jullie op dit moment misschien nog niet veel aan hebben, maar in de toekomst zeker wel. Vooral er een kind op komst is, moet je maar aan dit blog terug denken. Dus ik hoop dat jullie pen en papier bij de hand hebben, dan kunnen jullie de volgende link gelijk even opschrijven: kissgeboortekaartjes.nl. Op deze site verkopen ze namelijk voor gedrukte of zelf gemaakt baby kaartjes. Dus ben jij op zoek naar een stoer geboortekaartje, dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben op deze site gekomen doordat iemand binnen mijn familie recentelijk een kind heeft gehad. Iedereen in de familie was natuurlijk wel en ook iedereen kreeg zo’n kaartje door de brievenbus. Ik heb deze site achterhaald bij mijn nichtje in de hoop dat jullie hier dus iets aan gaan hebben. Verder is deze site wat mij betreft een echte aanrader.

Geboortekaartjes

Je kunt hier ook inspiratie op doen

KisscardsDoordat je tegenwoordig veel websites hebt is het aanbod erg groot online. Het voordeel hiervan is dat je inspiratie op kunt doen. Dit kun je dan gebruiken om een eigen stoer geboortekaartje te creëren. Dit is overigens ook mogelijk bij Kisscards. Je kunt naast de vele kaartjes onder de verschillende thema’s ook zelf je geboortekaartje ontwerpen.
Dus het enige wat ik jullie wil meegeven is om je voordeel hiermee te doen!