Ik geef suikervrij snoep als cadeau

0d14d04c3051a9f4a5115060e1b1d0e3Wanneer er kinderen jarig zijn kies ik voor suikervrij snoep. Dit omdat ik weet dat hier geen suiker inzit en me dus ook geen zorgen hoef te maken voor hun tandjes. Sinds dat ik dit heb gezien op de website van Toversleutel ben ik er regelmatig te vinden!

Ikzelf ben niet echt een snoeper, toch lust ik zo nu en dag een lekker snoepje. Doordat Toversleutel de oud Hollandse snoep verkoopt bestel ook ik daar geregeld voor mezelf. Aankomende week komen mijn kinderen op visite en wilde voor de kleinkinderen eens wat anders als een zakje snoep geven. Door op de website van Toversleutel te kijken viel het mij op dat ze ook zakken snoep hebben met  van alles en nog wat erin. Helaas hadden ze dit niet als suikervrij waardoor ik besloten heb om zelf een snoepzak samen te stellen!logo

Gemakkelijk online te bestellen

Vanachter mijn eigen computer is het gewoon mogelijk om de lekkerste snoep in huis te halen, zonder dat je er de deur voor uit hoeft! Op de website van Toversleutel wordt het mogelijk gemaakt om te kiezen uit het assortiment en dit vervolgens thuis te laten bezorgen.

Diverse soorten snoep te vinden waaronder de:

suikervrij snoep, Glutenvrije snoep en zelfs de oud Hollandse drop is er te vinden. Dit is trouwens een stuk voordeliger als dat je het in de winkel vinden zal! Sinds dat ik weet hoe dat het online bestellen gaat zal je mij geregeld op de website van Toversleutel vinden, soort van verslaving onderhand….0e03492c2cff6461102b54a13335bbae