Fijne kerst bij de Hema!

1Iedereen in Nederland kent de Hema natuurlijk wel. Al tientallen decennia is dit zo’n beetje het toonaangevende warenhuis van Nederland en in elke stad en zelfs bijna elk dorp is er wel een vestiging te vinden. Zelf ben ik dol op de eenvoud en aantrekkelijk huisstijl (die ook weer doorvoert in de producten) van dit warenhuis en mijn verrassing was dan ook groot toen ik er onlangs achter kwam dat de Hema een heel bijzondere fotoservice aanbiedt.

Foto op doek voor in de tuin

28In deze service komen allerlei producten naar voren, zo kun je er bijvoorbeeld een doos chocola met daarop de door jou gewenste afbeelding laten afdrukken, een goede tip dus alvast voor Valentijn. Maar laten we het voor nu op de aankomende kerst houden. Wil jij een dierbare goed verrassen met een bijzondere foto, denk dan eens aan het schenken van een tuinposter. Voor wie dit begrip nog niet kent: het is een uit de reclamewereld overgewaaide trend, waarbij een foto op een zeildoek gedrukt wordt, vervolgens in een aluminium frame gespannen wordt en dan aan bijvoorbeeld een hek gehangen wordt. Zo heb je altijd een afbeelding in je tuin die bestand is tegen weer en wind en die te allen tijde je tuin leuk op weet te fleuren.

Tip voor de kerst:

7Al helemaal leuk om je tuin in winterse, kerstachtige sferen te krijgen, en dus ook een tip voor je eígen tuin: laat eens een afbeelding van een sneeuwpop, de kerstman, sfeerlichtjes of dennenbomen afdrukken bij de Hema!