Energetix armbanden gekocht voor familie

Voor mijn familie heb ik de Energetix armbanden gekocht. Dit heb ik gedaan omdat ik zelf al een poosje zo’n armband draagt en er zo tevreden over ben dat ik dit iedereen gun. Door de Energetix armbanden voel ik mij een stuk beter en heb ik haast geen last meer van mijn rug, wat ik eerst dus wel had. Ook geeft het mij meer energie en dit komt allemaal door de magneten die er in zitten. 

Een paar maanden geleden had ik al een poosje erg veel last van mijn rug. De pijn zorgde ervoor dat ik steeds minder energie kreeg en de dokter kon er niks aan doen. Toen vertelde iemand mij over deze armbanden waar magneten in zitten en daardoor jou energie omhoog gaat en de pijn minder of zelfs geheel verdwijnt. Dit leek mij wel wat en daarbij dacht ik “wie niet waagt, die niet wint” dus bestelde ik de armband op de website van dit bedrijf. Ik moest wel iedere dag twee liter water drinken, maar daar had ik geen moeite mee en deed trouw iedere dag mijn armband om.

Iedereen blij met zijn armband

Al mijn familieleden heeft nu een Energetix armband en zijn allemaal heel erg blij ermee. De armbanden zijn rekbaar, dus iedereen past het. Mijn familie weet wat de armbanden voor mijn gezondheid heeft gedaan ( en nog doet) dat ook zij allemaal trouw hun armband draagt. Mijn zus heeft mij al gebeld dat zij er net zo enthousiast over is als ik.