Mijn El naturalista sandalen

Ik ben helemaal blij met mijn El naturalist sandalen!

Ik ga deze vakantie naar Bali, ik ga daar veel wandelen en mooie dingen bezoeken. Meestal heb ik nogal last van mijn voeten als ik op slappe schoentjes of slippers loop. Ik zocht voor deze vakantie een paar hippe sandalen waar ik goed op kon lopen en ook leuk onder een jurkje paste. Ik keek eerst in een paar winkels in de stad waar ik woon.. niks gevonden. Later kreeg ik via een vriendin een website waar zij al eerder schoenen had gekocht. Zij vertelde dat hier hele leuke schoenen te vinden zijn waarvan je sommige niet zo snel in de winkel ziet. Ik werd geïnteresseerd en ging is kijken. Ik kwam hier hele leuke open schoenen tegen die er ook heel El naturalista sandalengoed uit zagen. Ik bestelde de open schoenen en de volgende dag waren ze al in huis!

Ik heb uiteindelijk de hele vakantie erop gelopen en nergens last van gehad. Ook heb ik meerdere complimentjes gekregen dat ze er zo leuk uit zagen. Erg fijn om te horen natuurlijk! Mijn vriendin heeft ondertussen dezelfde ook al besteld en in huis. Volgend jaar gaan wij samen op reis en nemen wij natuurlijk onze open schoenen weer mee!