Een cocktail cursus om mijn horizon te verbreden

logo-headerZoals jullie weten ben ik dol op het drinken van goede wijnen. Omdat ik mijn horizon toch wel verbreden heb ik een cocktail cursus gevolgd. Dit had ik dan ook gedaan via cocktailexperience.nl. Omdat ik via mijn blogs veel tips en adviezen geef over cadeaus was logisch om dit eens te doen. Ik ben dus online gaan zoeken naar de mogelijkheden die ik had. Omdat het aanbod online aan workshops zo enorm  is had ik er al snel geen zin meer in. Totdat ik een vriendin sprak die kwam met dit bedrijf. Zij vertelde mij al eens een cocktail workshop gedaan te hebben bij Cocktail Experience, dit was haar heel goed bevallen. Dit was reden genoeg voor mij om ook gebruik te maken van hun diensten.

Het geven van trainingen op maat

cocktail-training-800x450

Na contact te hebben gehad werd mij verteld dat zij altijd een training op maat geven. Of dit nu voor personeel in een bar is of gewoon, zoals bij mij, thuis. Van te voren werd duidelijk besproken wat mijn wensen waren en in hoeverre Cocktail Experience hier aan kon voldoen. Omdat ik alle kneepjes van het vak wou leren Had ik een hele middag ingepland. Zo werden mij verschillende mixtechnieken geleerd en ook hoe je diverse ingrediënten kan gebruiken om een goede balans in het drankje te krijgen. Zo kan ik dus een perfecte Bloody Mary maken. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik veel meer weet over cocktails, dus wanneer mensen mij hier advies over vragen ik dit met vertrouwen kan doen. Deze cocktail cursus heeft echt geholpen. Dus heb jij vragen over cocktails reageer dan even op dit bericht ik en voorzie jou krijg van een goed advies!

cocktail-training1-800x450