Een ballonvaart boven Brabant was een erg mooie ervaring

fffeewfwefweIk ben net getrouwd en het was echt een geweldige dag! Helaas is alles nu al weer voorbij en ook zijn wij al weer een tijdje terug van onze huwelijksreis. Echter is het nu wel zo dat wij met ons cadeaus eens wat kunnen gaan doen. Zo hebben mijn man en ik van mijn collega’s een “ballonvaart Brabant” cadeau gekregen. Ik wist echt niet wat ik zag toen ik met de cadeaubon in mijn handen stond. Het heeft mij altijd al zo leuk geleken om een ballonvaart te gaan doen. Wel is het zo dat mijn man deze gedachte nooit met mij heeft gedeeld waardoor het er eigenlijk niet van kwam. Nu ik een bon in mijn handen heb voor twee personen, zal hij er nu toch aan moeten geloven.

dsdGelukkig heeft mijn man ook van de ballonvaart kunnen genieten

Ik heb dit natuurlijk niet langer uitgesteld en ben Roza Ballonvaarten al snel een e-mail gaan sturen om een datum te plannen. En al snel kreeg ik een reactie, voor mij zat de voorpret er al helemaal in, ik heb bewust niets tegen mijn man gezegd omdat ik hem niet al te zenuwachtig wil maken. Ik vertel het hem gewoon op de dag van vertrek, ik was er namelijk echt van overtuigd dat hij dit net zo geweldig zou vinden als ik. En dat was ook zo, want toen wij eenmaal aankwamen en hij in de eerste instantie toch best een beetje schrok, heeft hij zich niet laten kennen en zijn wij samen in de grote mand gestapt. Al snel riep hij van zich af dat een ballonvaart in Brabant een geweldige en onmisbare ervaring is. Gelukkig maar dat wij alsnog samen hebben kunnen genieten van dit cadeau. Als ik dit niet zo had aangepakt, was hij nooit met mij meegegaan.