Drones voor gevorderden

Voor gevorderden zijn sommige drones beter geschikt. Vaak vereisen deze drones wat meer ervaring met het besturen, maar geven daarnaast juist weer meer voordelen ten opzichte van beginners. Hieronder benoem ik enkele drones voor gevorderden.

hubsan__31134_category

Yuneec Q500 drone
De Yuneec Q500 drone is speciaal gemaakt voor het maken van foto’s en films vanuit de lucht. Omdat de Yuneec Q500 drone is voorzien van een GPS en Glonass, hangt hij stabiel in de lucht. De camera van de drone wordt gestabiliseerd door 3 soorten assen. Hierdoor zijn er geen schokken in het opgenomen beeld. De camera neemt op in 1080P HD kwaliteit en maakt foto’s in 13 Megapixels. Alle gemaakte beelden zijn direct te bekijken in de bijgeleverde afstandbediening, omdat deze een geïntrigeerd LCD beeldscherm bevat.
Het fijne aan deze drone is dat de afstandbediening een livestream bevat van de opnames. Zo kun je live kijken naar de beelden die je daadwerkelijk opneemt.

DJI Phantom 2 Vision Plus

parrot__92388_category De DJI Phantom 2 Vision Plus is een drone dat het meest geschikt is voor het maken van luchtbeelden. De drone is voorzien van een camera die 1080P HD beelden kan maken. Natuurlijk kan de drone ook luchtfoto’s maken. De camera is voorzien van een gimbal; dit zorgt ervoor dat het beeld altijd stabiel blijft. Met deze drone is het zelfs mogelijk de live beelden te streamen naar een Iphone of Android apparaat.
De drone is makkelijk bestuurbaar en dankzij de automatische piloot en het GPS systeem is de drone door iedereen te besturen. Het is wel een drone voor gevorderde mensen maar het is een mooi staaltje techniek wat zich hierin bevindt. Voor een aardige prijs heb je een mooie drone waar je van alles mee kan doen.

AR Parrot 2.0 Drone

yuneec__92009
De Parrot AR 2.0 is de opvolger van de Parrot AR drone. Deze drone kan bestuurd worden door middel van een tablet of smartphone. De Parrot AR drone maakt zijn eigen wifi netwerk, hierdoor kan de drone makkelijk bestuurd worden vanaf het beeldscherm.
De camera beelden worden gelijk live gestreamd naar het beeldscherm. Wanneer de drone het wifi signaal verliest zal er een automatische landing worden gemaakt. De vliegtijd bedraagt ongeveer 15 minuten en oplaadtijd bedraagt ongeveer 90 minuten. Het is een erg sterke drone, hij kan wel tegen een stootje en kan heel hoog de lucht in gaan, een goede aanrader.