Douchekraan als cadeau via Sanitair Online

440059_1

Een douchekraan is niet gelijk het eerste cadeau waaraan je denkt als je een presentje aan die ene vriend of vriendin wilt geven. Maar, toch wil ik dit graag in dit blog artikel met jullie bespreken. Het kan net maar zo zijn dat je iemand kent die binnenkort gaat verhuizen naar die ene woning waar hij of zij al jaren naar uit kijkt en een tijd voor gespaard heeft. Dan is het als vriendengroep een leuk presentje om een kraan cadeau te geven. Want, iedere keer als die ene vriend of vriendin zich doucht, wat voor veel Nederlanders een goed begin van de dag betekent, zal hij of zij aan jou denken.

460299_1

Wat vinden jullie van de kranen die ik dit blog artikel heb geupload? Deze foto’s komen van de website van Sanitair Online, een grote online aanbieder van alles wat met sanitair te maken heeft. Zo kun je er terecht voor alles op het gebied van baden en douche. Maar, je kunt er ook terecht voor alle sanitair items op het gebied van wanden en wastafel. Je kunt het zo gek niet verzinnen en Sanitair Online biedt het online aan. En, weet je trouwens dat ze boven een bedrag van 200 euro het sanitair al gratis thuis bezorgen? Weet je trouwens ook dat de bezorging vervolgens op afspraak verloopt, waardoor je niet de gehele dag hoeft vrij te nemen?

460972_1

Daarom Sanitair Online

Sanitair Online bieden vele kranen aan van alle A-merken. Kies bijvoorbeeld uit het assortiment met A-merken als Bruynzeel, Damixa en Dornbracht. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld van de A-merken Gessi, Hansa of Grohe?