Brommerrijbewijs halen een top cadeau voor mijn broertje

Professioneel

Mijn broertje wilde al een geruime tijd zijn brommerrijbewijs halen, maar zelf had hij hier geen geld voor. Na het behalen van mijn opleiding en vrij snel daarna heb ik een goede baan gevonden. Ik heb een goed loon ikzelf wilde mijn broertje dan ook graag een brommerrijbewijs laten halen voor zijn verjaardag, maar welke verkeersschool was het beste voor hem? Zodoende ben ik een uitgebreide kijk gaan nemen op het internet. In een mum van tijd belandde ik op de website van verkeersschool Wesseldijk.

Ikzelf had nog nooit gehoord van deze verkeersschool, maar wat bleek nou? Deze verkeersschool is een partner van het bekende ANWB. Ook werd er op de website een geweldig portfolio weergeven!

Professioneel

De reden van mijn keuze?

Na het zien van de website en het prachtige portfolio nam ik het besluit om mijn broertje zijn rijbewijs te laten halen via deze verkeersschool. Maar wat is de reden van mijn keuze? Zie hieronder waarom ik heb gekozen voor verkeersschool Wesseldijk:

  • U kunt het rijbewijs binnen een dag behalen
  • Eigen tempo lessen
  • Goed opgeleide instructeurs
  • Theorietraining is mogelijk bij verkeersschool Wesseldijk
  • Voordelige totaal pakketten
  • Actief in heel Gelderland

Met deze diensten onderscheidt verkeersschool Wesseldijk zich van zijn concurrenten. Dit waren voor mij dan ook de voornaamste reden om over te gaan tot een samenwerking!

ANWB

In een keer geslaagd!

Mijn broertje heeft zijn theorie en praktijkexamen beide in een keer behaald. Achteraf gezien is dit rijbewijs dan ook een geweldig cadeau voor mijn broertje gebleken. Dankzij de geweldige instructeurs van verkeersschool Wesseldijk is mijn broertje in bezit van zijn scooterrijbewijs!