De Bloementuin een leuke bloemenwinkel in Haarlem

Zeg nou zelf, een bloemetje in huis maakt je dag meteen weer goed. Vooral een leuk boeket die ik bij de bloemenwinkel Haarlem koop. In deze winkel zie je zeer veel verschillende mooie boeketten, voor elke gelegenheid is er wel een mooi boeket te vinden. De Bloementuin is aangesloten bij de Fleurop. Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Wanneer je voor 17.00 uur besteld wordt het boeket de volgende dag bezorgd. Niet voor niets geven zij een zeven dagen vaasgarantie, dus zeker de moeite waard om hier een mooi bosje bloemen te kopen.  

Een zeer mooi boeket laten bezorgen

Wat kan een mens soms vergeetachtig zijn, daar kan ik helaas over mee praten. Vanmorgen stond ik op, nam een ontbijtje en keek op de kalender en nog eens en nog eens. Toen kwam de schrik, ik was de verjaardag van mijn moeder helemaal vergeten! Normaal vergeet ik zoiets nooit, behalve vandaag dus. Snel op het internet kijken voor een mooie bos bloemen. Gelukkig weet ik dat wanneer je bij De Bloemenwinkel voor 12.00 uur een bos bloemen besteld, deze ook dezelfde dag worden bezorgd. Pffff ,gelukkig toch nog op tijd aan de verjaardag van mijn moeder gedacht en dit met een mooi bosje bloemen kunnen oplossen.