Bidons bedrukken voor een verjaardag!

Ik geef jullie altijd tips over leuke cadeaus die ik gezien heb en dit doe ik met veel plezier. Vandaag heb ik een erg leuk cadeau voor de sportman in je vriendenkring. Iedereen heeft wel een vriend die veel sport. Als je veel sport moet je natuurlijk ook veel drinken, wat heb je dan nodig? Juist ja, een bidon! En hoe gaaf is het om je bidon te bedrukken? Mij lijkt dit in ieder geval super gaaf! Ik heb namelijk een echte sportman in mijn vriendenkring, een goede vriend van mij doet namelijk erg veel aan wielrennen. En zo ben ik op het idee gekomen om hem een bidon voor zijn verjaardag te geven. En dan niet gewoon een bidon maar een speciale bidon, namelijk eentje met een leuke tekst of afbeelding erop!

Een top idee!

Bidons bedrukken is echt een top idee ik moest alleen nog goed zoeken waar ik dit ging doen. Ik wilde natuurlijk wel de juiste bidon kopen voor een leuke prijs. En uiteindelijk heb ik daar ook de juiste website voor gevonden namelijk bij Max bidons hier kan ik bidons bedrukken voor een leuke prijs. Ik heb inmiddels al de perfecte bidon voor hem gevonden. De bidon is erg handig voor bij het fietsen en hij ziet er erg leuk uit. Ik heb zijn naam er op laten drukken met een fiets eronder. Ik hoop dat ik hem hiermee kan verassen en ik hoop dat hij het leuk vindt!