Bar Company inhuren voor jouw feest of event? Kijk op de website en vraag vrijblijvend en offerte aan

Organiseer je binnenkort een feest of event en wil je een keer wat extra doen? Dan ben je bij Bar Company aan het goede adres. Wij leveren een chique bar op locatie en zorgen ervoor dat jouw feest of event een groot succes wordt.

Wat doet wij precies?

Bar Company heeft verschillende concepten waardoor we bij elk evenement inzetbaar zijn. Onze meest populaire concepten zijn:
De cocktailbar: Ideaal voor een feest die wat later op de dag plaats vind. Met deze speciale alcoholische drankjes laat je zien dat jij jouw gasten wat speciaals wil geven.
De smoothiebar/juicebar: Vind(t) jij/jouw bedrijf gezondheid erg belangrijk, dan is de smoothiebar of de juicebar perfect voor jou. Deze gezonde vruchtendrankjes worden op locatie gemaakt en zijn dus echt vers!
De koffiebar: Goede koffie zetten is een kunst, gelukkig zetten onze baristas het perfecte kopje koffie voor jouw gasten. Wil je ook nog jouw foto of logo in de koffie geprint hebben, dan nemen we ook de koffieprinter mee.
Champagnetoren: Als je echt een feest wil geven om nooit te vergeten dan moet je de indrukwekkende champagne toren hebben. Op onze grootste toren kunnen tot wel 2500 glazen!
De zuurstofbar: Deze bar is een eyecatcher op ieder evenement en is vooral populair op beurzen en congressen. Met de zuurstofbar geef jij jouw gasten geconcentreerde zuurstof waarvan het inademen verschillende positieve effecten heeft op de hersenactiviteit.
Naast deze concepten hebben we nog veel meer, heb ja namelijk al ooit van een tarwegras bar gehoord? Kijk dus even op de website voor het totale aanbod. Een casino op jouw feest? dat kunnen wij ook!

Wij regelen alles

Bar Company komt met de bar, het personeel en alle benodigdheden naar jou toe, we nemen dus alles wat we nodig gaan hebben zelf mee. Het enige wat we vragen is een plek om de bar neer te zetten, en dan maken we van jouw evenement een groot succes.